شمشاد پرتقالی (شمشادسبز)یکی از درختان همیشه سبز است و بومی شرق آسیا چین و ژاپن شمشاد ها گیاهانی پایا و پردوام اما کند رشد هستند وپس از 5سال به ارتفاع 1 متر می رسند..
این محصول به صورت عمده در گلخانه های هاشم پور یاس موجود می باشد برای اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمایید
- تضمین اصالت و کیفیت کالا
- ارسال به سراسر ایران
- تضمین کمترین قیمت
- پشتیبانی ۲۴ ساعته
قیمت محصول:
فهرست عناوین مهم
Toggleشمشاد پرتقالی (شمشاد سبز)
شمشاد ها بطور کلی از دو خانواده بسیار نزدیک بهم میباشند از خانوادهcelastracearو خانواده BUXaceaeکه بومی اروپا،آسیا و آفریقا می باشد.
یکی از درختان همیشه سبز است و بومی شرق آسیا چین و ژاپن شمشاد ها گیاهانی پایا و پردوام اما کند رشد هستند وپس از 5سال به ارتفاع 1 متر می رسند..
شمشاد معمولا در مناطق مرطوب کاشته نمی شود ولی فقط توسط باران تغذیه می شود.جنگل های انبوهی از شمشاد درکنار سواحل شنی ایجاد می کنند تا از پراکندگی شن ها جلو گیری نمایند.شمشاد یکی از درختان ممنوع القطع می باشد.
شمشاد پرتقالی
درختچه ای همیشه سبز ازخانواده celasteraceae
درختچه ای همیشه سبز از خانواده celasteraceae بومی شرق آسیا چین و ژاپن این جنس شامل176گونه مختلف از گیا هان خزان کننده و همیشه سبز،درخت و است گونه موردنظر،بومی ژاپن بوده و ارتفاع آن در طبیعت به4 متر هم میرسد.برگ های آن براق چرمی و سبز تیره بوده و به شکل وار تخم مرغی با دندانه های کوتاه در لبه می باشد.گل آزین گرزن آن بهطول5سانتی متر و گلهای آن سبز مایل به سفید است و در وسط بهار ظاهر می شود شمشاد رسمی میوه های صورتی و نارنجی دارد.مهمترین مسئله در مورد این نوع شمشاد، نگه داری آن خارج از آپارتمان در فصل تابستان و دادن کود کافی در زمستان و نگه اری داخل اپارتمان در محل خنک می باشد.
هرس شمشاد پرتقالی
شمشاد ها معمولا هر مقدار با هر نوع هرسی را تحمل میکنند و بدون هرس نیز بوته ها زیبا و متراکم هستند شکل و اندازه نهایی براس هرس بستگی به نوع شمشاد دارد در بوته های جوان،هنگان انتقال به محل اصلی باید ریشه را نیز هرس نمود پس از کاشت ، بوته را تا سه سال مرتباً هرس کنید تا متراکم گردد.شمشاد هایی را که به منظور استفاده از اشکال هندسی و مجسمه ای کاشته میشوند وبایستی مرتبا هرس نماییم قبل از پیدایش شاخه های جدید در بهار با استفاده از قیجی هرس شاخه های جدید را بعد از آن که شروع به محکم شدن کردن قطع می نماییم.برای ایجاد شکل بوته ای باید مداوم با هرس پانسمان(چیدن نوک شاخه ها)جوانه های جانبی تحریک و شاخه های متراکم تولید کرد.
در فرم های پرچینی نیز میبایست با توجه به فرم پرچین و به نسبت میزان رشد آن را در یک و یا چند نوبت هرس نمود.
گاهی به دلیل بیماری سفیدک قسمت های داخلی را با هرس باز تر کرد به طوری که از تجمع رطوبت در قسمت های داخلی تاج جلوگیری و نفوذ هوا به مرکز بوته بیشتر شود.
در آب و هوای معتدل پرچین و اشکال مجسمه ای را در اواخر پاییز باید هرس نمود تا در زمستان شکل جالب توجه و جمع و جور داشته باشند معمولا توصیه میشود در هرس های پرچینی قسمت پایین بزرگتر یا مساوی قسمت بالا باشد تا قسمت بالا روی قسمت پایین سایه اندازی نداشته باشد .در هر وقت سال میتوان آنها را قیچی کرد و به هر شکل دلخواهی در آورد .اگر شمشاد ها بطور منظور ایجاد حریم یا حایل کاشته اید یا منظورتان شکل خاصی است بهتر است بجای قیچی باغبانی و قطع تک به تک شاخه ها از وسیله سر زنی جمعی (قیچی بزرگ)استفاده کنید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.